Oferta specjalna na organizację Przyjęcia Weselnego

W cenie 145 zł/os. wliczone jest:

  • 5 dań gorących:
  • Zupa
  • Danie główne
  • 2 gorące przekąski serwowane na półmiskach
  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem lub krokietem
  • Pieczywo jasne i ciemne
  • 14 przystawek zimnych ( w tym sałatki )
  • Napoje zimne bez ograniczeń:
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna
  • Napoje gorące : kawa, herbata – stół szwedzki bez ograniczeń.
  • PROMOCJA: tradycyjny nadbużański sękacz dla Młodej Pary gratis

Oferta promocyjna dotyczy organizacji Przyjęcia Weselnego w miesiącach styczeń, luty, marzec, listopad, grudzień oraz innych dni w pozostałych miesiącach z wyjątkiem soboty.

W cenie przygotowania Przyjęcia Weselnego zapewniamy :

  • Lampkę wina musującego dla każdego Gościa na początek Przyjęcia Weselnego
  • Chlebek na powitanie dla Młodej Pary
  • Pokój dla Młodej Pary
  • Profesjonalną obsługę kelnerską
  • Elegancko nakryte stoły ( podstawowa dekoracja kwiatowa, świece, kolorystyka sali )
  • Możliwość ustawienia Sali przy okrągłych bądź przy tradycyjnych podłużnych stołach
  • Indywidualnie skomponowane menu ( ustalone na spotkaniu ) uwzględniające propozycję dań dla dzieci, dań wegetariańskich i wegańskich
  • Możliwość korzystania z ogrodu wraz z przynależną infrastrukturą
  • Możliwość korzystania z całorocznego patio
  • Możliwość korzystania ze sprzętu multimedialnego (rzutnik, ekran, wieża hi-fi)
  • Nieodpłatny parking
  • Przygotowywanie „gościńców” dla Państwa gości oraz wykonanie dekoracji lokalu

Informacje dodatkowe :

  • Menu dla dzieci w wieku 4-10 lat – 50% ceny
  • Menu dla dzieci do 3 lat w formie zupy – bezpłatnie
  • Menu dla obsługi dodatkowej (zespół, dj, fotograf, ) – 50% ceny
  • W koszt wesela NIE jest wliczone: ciasto, owoce oraz alkohol
  • Możliwość organizacji II dnia przyjęcia w cenie od 55zł
  • Zadatek w wysokości 2500 zł stanowi ostateczne potwierdzenie chęci organizacji Przyjęcia Weselnego

Za dodatkową opłatą oferujemy :

  • Owoce na paterach 7,50 zł/os.
  • Stół wiejski 13 zł/os.
  • Udziec pieczony 500 zł/szt (ok.40 porcji) serwowany przez szefa kuchni z kaszą i ogórkiem
  • Drink bar alkoholowy i bez alkoholowy + pokaz barmański 1700 zł
  • Grill 15 zł/os.
  • Fontanna czekoladowa 700 zł
  • Dysponowanie alkoholem przez jednego kelnera 350 zł
  • Opłata korkowa za wstawienie własnego alkoholu wynosi 5 zł/butelkę